Obiaaaaaaaad! Moja kuchnia domowa.

Jak nakarmić gromadkę wiecznie głodnych osobników płci obojga?

Wpis

czwartek, 28 kwietnia 2011

Żurawinowo-chrzanowy sos do mięs

Niezwykle prosty i smaczny sos do mięs. Pojawił się na świątecznym stole u mojej mamy do pieczonej piersi indyka nadziewanej mięsem mielonym z rodzynkami. Moim zdaniem równie dobrze pasuje do innych mięs, np. pulpecików z mięsa mielonego.

sos

Składniki:

* 2 łyżki majonezu;

* 2 łyżeczki chrzanu;

* 2 łyżeczki żurawiny do mięs ze słoiczka

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszac łyżką i podawac.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
makneta
Czas publikacji:
czwartek, 28 kwietnia 2011 19:26

Polecane wpisy

Autorzy

Kanał informacyjny